Güncel Gündem

DİKİLİ MARİNA PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Dikili’de düzenlenen “Dikili Marina Projesi” toplantısına katıldı. Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık..

DİKİLİ MARİNA PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Dikili’de düzenlenen “Dikili Marina Projesi” toplantısına katıldı.
Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Budak, Adalet ve Kalkınma Partisi Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Adalet ve Kalkınma Partisi Dikili İlçe Başkanı Tahsin Şekerci ve Milliyetçi Hareket Partisi Dikili İlçe Başkanı Mehmet Arslan ve Ulaştırma ve Altyapı 3. Bölge Müdürü Hacer Eke‘nin de yer aldığı görüşmede Dikili’ye yapılması planlanan Yat Limanı hakkında istişarede bulunuldu.
Görüşmede konuşan BERTO Başkanı Fikret Ürper; “Ayvalık Marina kapasitesinin çok üzerinde çalışıyor. Bölgede yeni bir marinaya ihtiyaç var. Dikili’ye yapılacak olan bir marina, hem çevre esnafımızı hem de bölgemizi olumlu şekilde etkileyecektir” dedi.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL