Güncel Gündem

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi turları 26 Temmuz’da başlıyor

  İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in simgelerinden Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi turları başlatıyor. İlk tur, 26 Temmuz’da yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa ve İzdeniz, İzmir’in doğal ve tarihi güzelliklerini..

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi turları 26 Temmuz’da başlıyor

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in simgelerinden Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi turları başlatıyor. İlk tur, 26 Temmuz’da yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa ve İzdeniz, İzmir’in doğal ve tarihi güzelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. İzmir’in simgelerinden Bergama Vapuru ile düzenlenecek İzmir Körfezi turu, körfezdeki birçok noktayı gezme ve tanıma imkânı sunuyor. İlk tur, 26 Temmuz’da yapılacak.

8 bin 500 yıllık tarihi deniz yoluyla keşfedin

Yenilenmiş Bergama Vapuru ile yapılacak turlar, İzmir’in 8 bin 500 yıllık tarihini denizden keşfetmeyi sağlayacak. İzmir’in doğal ve tarihi zenginliğini bir kez daha gözler önüne serecek tur, profesyonel rehberler Serdar Çelenk’in ve Göker Yarkın Yaraşlı anlatımıyla düzenlenecek.

Turun rotası belli oldu
İzDoğa ve İzdeniz işbirliğiyle düzenlenen ve ilk seferi 26 Temmuz’da yapılacak İzmir Körfezi turunun rotası belli oldu. Konak İskelesi’nden hareket edecek vapurla sırasıyla Pasaport, Alsancak, Liman, Bayraklı, Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Göztepe ve Karataş gezilecek. Vapur, tur sonunda ziyaretçileri yine Konak İskelesi’ne bırakacak.

İzmir Körfezi’ni rehberli bir tur eşliğinde gezmeyi sağlayacak turlar saat 19.00 ile 21.00 arasında yapılacak. Yaklaşık iki saatlik tur, İzmir’in eşsiz gün batımını izlemenin yanı sıra İzmir’in tarihine ve yaşayan körfeze farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak.
İzmir Körfezi turuna bilet almak için “izdogaturizm.com” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL